mandag den 18. juni 2012

PAKKEPOST!


Tømte lige min postkasse og blev overrasket af en pakke...

Da jeg bestiller ret meget på nettet for tiden, havde jeg faktisk glemt, at jeg havde bestilt The Road, men glæder mig super meget til at læse den!

Hvis den ikke lige siger dig noget, kan du måske huske filmatiseringen fra 2009, hvor Viggo Mortensen vandre igennem en post-apokalyptisk verden med en lille dreng?

Ellers må du blive hængende, og så skal jeg nok fortælle, om den er værd at læse ;)

18 kommentarer:

 1. Bogpakker er det bedste der overhovedet findes, jeg fik selv hele to stykker i går, en fra Saxo (betalt af egen lomme) og en fra Rosinante (gratis), begge børne/ungdomsbøger

  Bedste hilsener
  Boggrisen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du heldig! Hvilke bøger var det? Og hvorfor gratis fra Rosinante? (hehe, har altid elsket at det hed Rosinante... er lidt for glad for Don Q... som du nok har opdaget ;)

   Slet
 2. Den jeg selv købte var mummitrolden de sidste tre bind og fra Rosinante fik jeg et forsinket anmelder eksemplar af "I vendernes vold" af Josefine Ottesen

  SvarSlet
  Svar
  1. Har aldrig læst Mummitrolden, hvordan er de?

   Elsker tilgengæld Ottesen, så glæder mig til at høre din anmeldelse.

   Slet
 3. Bøgerne om mumitrolden er fantastiske, i modsætning til tegnefilmene der er ALT for søde. Især de sidste tre romaner er rigtig gode, så jeg var glad for endelig at få dem i hus

  Det er en historisk børnebogsserie Ottesen er ved at skrive. Jeg anmeldte bog nr 1 her
  http://boggrisen.blogspot.dk/2012/06/slgtens-offer.html

  SvarSlet
 4. Ser godt ud, giver den en chance ;)

  Og det kan være at jeg også skulle slå et smut om mine halvsøskendes reol. Ved at de ligger inde med Mumitrolden som samlet udgave... Kan altid læse den højt for min søster jo, så får vi begge noget ud af den.

  SvarSlet
 5. Nu ved jeg ikke hvor gammel hun er, men nogle af de sidste kan godt være ret grumme

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er seks år, men vi har altid læst de gamle eventyr... f.eks. den oprindelige Hans og Grete hvor det er mor der efterlader dem i skoven... Vi har også lige læst Coraline af Niel Gaiman... Med "The Other Mother" som vil beholde Coraline og sy knapper i hendes øjne... Den var også ret grum, men min søster elskede den.

   ...vil lige pointere at vi læser andet end børnegyserer, men at jeg tror på, at det er sundt, at blive lidt bange engang imellem.... Det eneste vi har hørt til af bekymring efter en bog, var en pludselig frygt for Dumbledore's "slukker" efter første kapitel af HP1. Hun mente, at hun kunne høre klikkene på sit værelse ;)

   Men tak for advarslen alligevel. Det kunne jo have stået anderledes til med hende ;)

   Slet
  2. Det gik lidt hurtigt, men forfatteren af Coraline hedder Neil Gaiman, og ikke Niel... for det ville være underligt...

   Slet
 6. Hvor gammel er du egentlig selv? I den tid jeg har fulgt med har jeg gættet på alt mellem 17 og 45.

  (Jeg er 27)

  SvarSlet
 7. 21 år, så inden for rammen ;)Men kan godt forstå hvis du er lidt forvirret, jeg læser jo ret mange forskellige genre.

  SvarSlet
 8. Det var nu ikke så meget det, jeg læser jo også selv lidt af hvert, som det var kaffemaskinen og fotorammerne på dit bord, tænkte at det måtte være dine børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert! Syndes det er så trist at begrænse sig til en genre. Og nope, det er store H og Basta, mine halvsøskende ;) og jeg har drukket kaffe siden 1g, men anskaffelsen af en mere fancy maskine er ny (læs 3 mdr.).

   Hvor længe har du egentlig blogged? Du virker ret erfaren i dine indlæg...

   Slet
 9. Min personlige blog nærmer sig et år
  og min bogblog 6 måneder

  men jer er førtidspensionist så jeg ser det som mit job at blogge, så jeg lægger flere kræfter i det end de fleste har mulighed for.

  Hvad studerer du, om noget? Jeg læste teologi indtil jeg blev for syg, men efter ferien vender jeg tilbage til universitetet med bare et enkelt fag, bibelsk hebraisk, som jeg gennemførte, jeg blev bare syg to uger før eksamen.

  SvarSlet
 10. Ej hvor surt! lige op til eksamen? Var det stress der triggede sygdommen?
  Vi havde en pige på gymnasiet der også måtte stoppe lige før eksamenerne i 3g. Hun led af depression og med eksamensstresset blev det bare for meget... Hun er kommet oven på og i gang igen, men det var et ret stort chok for klassen, mange af os havde ikke set det komme, og vi havde jo studeret, spist frokost og festet sammen i 3 år.

  Fedt at du begynder igen, teologi er jo et super interessant studie. Men lyder som en god idé at starte langsomt. Hvis man starter for hurtigt og bliver syg igen, kan det være svært at overkomme nedderlaget og komme videre... har vi lært på skolen...

  Mit fuldtids studie er pædagog, og så læser jeg litteraturvidenskab som enkelt fag på ÅU for fornøjelsens skyld. Det er virkelig en fest. Elsker begge mine studier, og glæder mig til at kombinere dem med en master i børnelitteratur.

  Jeg syndes virkelig at det er en fed idé at du holder dig i gang ved at blogge, det er jo bare så vigtigt at man har nogle rammer og forventninger at stå op til, og lige blogging lyder da ideelt fordi man jo får noget feedback, men samtidig er lidt skærmet af... ja, skærmen. Er det ikke virkelig hårdt psykisk at have fået stigmaet førtidspensionist som 27 årig?

  SvarSlet
 11. Jeg har altid været deprssiv, men efter mine forældres skilsmisse gik jeg helt i sort og røg ud og ind af psykiatrisk hospital, Risskov. Det blev opdaget, at jeg har aspergers syndrom og ADHD, så tror pokker at alting altid har været så hårdt.

  Det var faktisk en enorm befrielse at blive pensionist, for jeg har jo altid vidst, at jeg egentlig ikke havde de kræfter der skal til for at kunne klare mig.

  Lige nu bor jeg på et bosted med døgnbemanding, det holder mig i det mindste væk fra indlæggelser, men jeg ender dog stadig på skadestuen fra tid til anden med dybe flænger i armen

  SvarSlet
 12. Min email, hvis det ville være lettere

  mummimor@live.dk

  SvarSlet