lørdag den 28. juli 2012

Årets sommeruge!

Da vejre nu endelig er godt har jeg sikret mig at alle de ting man skal nå i løbet af en sommer, typisk 2 måneder, er blevet gjort i løbet af den éne uge vi havde sommer i år.

Jeg skiftede til neglelakken fra Essi "Cute as a Button", og åd et ton sunlollyer med mynte/lime smag.


Jeg bagte en tærte!


Jeg LØB en tur i varmen... efter at alle isene og tærten gav mig dårlig samvittighed.


Jeg tog på Louisiana og nød udsigten over Øresund fra deres have, rullede ned af deres bakker, og gik en tur på værket 'Self Passage'.


Jeg var ude og bade i Øresund, og læse i en bog på mit håndklæde imens jeg tørrede.


Og jeg spiste mere kage på Serenity Cupcakes...

Jeg har også fået udgivet min første anmeldelse på kuturforunge.dk, hygget i Kongens have og drukket en masse drinks og rosévin... men det vil jeg over lade til jeres fantasi...

Alt i alt en god sommeruge.

Hvad har I nået på årets sommeruge?

2 kommentarer:

 1. Hej Dulcinea :)

  Wauh, en hyggelig uge du har haft! Ser så dejligt ud - dansk sommer, som jeg husker den fra min barndom.

  Du burde også have løn fra Sun Lolly, for jeg har lige købt de to næstsidste æsker med Lemon/Mint-smag i Føtex Husum. Alle de andre smage havde de oceaner af, faktisk hele 10 fem-meters bjerge, lige når man kom ind ad døren. 1000-vis af æsker med Cola, Pinapple osv. men INGEN Lemon/mint. Først da jeg fandt det sidste hemmelige lager i en skjult krog inde i butikken, var der lige nogle få æsker tilbage med den hemmelige smag. Det er blevet den mest eftertragtede smag i Storkøbenhavn takket været Dulcinea af Tobosos blog ;-)

  Nu synes jeg blot det er irriterende, at de stadig ikke er frosset :/ De har endda ligget hele 12 minutter i min fryser, og jeg glæder mig bare til at prøve DEN SMAG! :D

  Mange hilsner Peter

  SvarSlet
 2. Ja, Jeg elsker sommer! og det var den neglelak jeg skiftede til, før jeg skrev resten af anmeldelsen af Dværgen fra Normandiet.

  Hvordan er isene?

  SvarSlet