onsdag den 18. juli 2012

Dårligt vejr burde altid => god kage!

Syntes at jeg trængte til lidt opmuntring i dag efter alt det regn og blæst, så jeg tog paraplyen og bogen med lidt ned af min gade til Cafe Kleist Kaffe i nr 12 på Frederiksberg Allé.

De har de bedste kager i byen, som alle er helt hjemmelavede, og da jeg er vild med cheesecake og chokolade, blev jeg helt glad igen, da jeg så at de havde kombineret de to ting for mig (indsæt saligt smil), og lavet et lille lag solbærgele på toppen for at give lidt friskhed.


De laver også et super lækkert urteafkog, med frisk mynte, citron og ingefær, hvortil du får en skål honning, så du selv kan søde den.

Som du kan se på billedet er cafeen indrettet med spiseborde i teak og mitch matchede stole, hvilket giver den et hjemmeligt præg. Betjenningen er altid i top, og musikken er tilpas afdæmpet, til at den er god at læse til.

Hvis der var varmt og solrigt udenfor, har de også borde og stole til omkring 20 mennesker, med lidt god vilje, foran cafeen, men det synes jeg er for koldt nu....

Kleist er et godt sted at nyde en kage til sin bog... eller med en ven? og deres kaffe er også ret god kan jeg afsløre.. Måske ses vi der nede?

5 kommentarer:

 1. Jeg kender ingen blogs som din. Du har din helt egen unikke stil.og det er super fedt. Tak fordi du inspirere os andre til at gøre et bedre stykke arbejde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. AWWW!!! hvor er du bare sød! Tusind tak! Det betyder virkelig meget at få noget respons.

   Slet
 2. Ihhh hvor ser det hyggeligt ud :-) Jeg burde virkelig selv blive bedre til at gå ud og så tage min bog med mig. For det er jo ret hyggeligt, når jeg først er kommet af sted.

  Endnu engang tak for et inspirerende indlæg. Og haps jeg kunne godt lige spise sådan et stykke cheesecake :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør det! Det kan kun anbefales!

   Og det er mig der takker ;) Tusind tak for respons! Der er virkelig lækkert at høre fra jer.

   Slet
  2. Ja jeg husker stadig, da jeg mellem jul og nytår gik på den lokale cafe, drak en kop latte, spiste en croissant og medbragte en rigtig god bog. Det var skønt :)

   Jeg må snart gøre det igen.

   Og det var så lidt med responsen - det er også lidt sjovere, når der er lidt kommunikation begge veje. Har det selv på samme måde.

   Slet